Dublu omor la Sîngerei: Un bărbat, suspectat că și-ar fi omorât părinții

Doi soți, un bărbat și o femeie, în vârstă de 78 și 79 de ani, au fost găsiți morți în propria locuință, cu semne de moarte violentă, cu tăieturi pe mâini, picioare și lovituri la cap, anunță poliția.

Foto: UNIMEDIA

Astăzi, ora 9.35 poliția din Sîngerei a fost sesizată de un locuitor al orașului, care a comunicat că fratele mai mic își ameninţă părinţii cu răfuială fizică.

Suspectul principal ar fi chiar fiul persoanelor decedate, care locuia împreună cu victimele. După ce a săvârșit infracțiunea acesta a plecat într-o direcție necunoscută.

Astfel, bărbatul a fost găsit în parcul central din orașul Sîngerei, cu un cuțit în mână și foarte agresiv. Pentru a-l reține, au fost implicați mai mulți polițiști și aplicate mijloace speciale, folosind spray-ul lacrimogen. Astfel, suspectul a fost imobilizat și reținut.

Asupra acestuia, oamenii legii au depistat un cuțit, dar și mijloace bănești (15700 de euro, 690 de dolari și circa 2200 de lei). Acesta a declarat că a lucrat peste hotarele țării și că banii îi aparțin.

Bărbatul este reținut pentru 72 de ore și își recunoaște vina.

În acest caz a fost inițiată o cauză penala pentru omor. Suspectul riscă ani grei de pușcărie.


Pub