(foto) Șeremetievo: Fenomenul „pasagerilor cu bagaje” care ieșeau din avionul avariat, discutat intens pe rețelele de socializare

Fotografiile cu unii pasageri care ieșeau cu bagajele de mână din avionul care a luat foc pe aeroportul Șeremetievo a indignat opinia publică. Potrivit unor surse din Serviciul de securitate aviatică al aeroportului, mulți pasageri „încetineau evacuarea, în timp ce luau cu ei bagajele de mână”.

Foto: varlamov.ru

Serviciul de securitatea aviatică al aeroportului Șeremetievo a emis următorul mesaj:

„Surse din Serviciul de securitate aviatică a aeroportului Șeremetievo confirmă faptul că, în pofida instrucțiunilor echipajului, în timpul aterizării de urgență a avionului incendiat, mulți pasageri „încetineau evacuarea, luând cu ei bagajul de mână””.

„Eu zbor mereu și de fiecare dată, înainte de zbor, se explică regulile de securitate, se spune cum trebuie să ne comportăm în situații extreme. Căpitanul aeronavei și echipajul le-au spus tuturor că lucrurile nu trebuie luate, trebuie să vă salvați! Dar nu, lucrurile sunt mai prețioase”, a scris bloggerul rus Ilia Varlamov.

Prezentatoarea din Rusia Alena Vodonaeva a scris că, cel mai probabil, „aceștia au fost persoanele din compartimentul Business, care 1) vor fi pedepsiți, pentru că există articol- omor fără premeditare, așa că lasă Comisia de Investigații să examineze și 2) toată viața vor visa oamenii care au ars de vii în spatele avionului, viața cărora a costat mai puțin decât lucrurile din bagajul de mână”.

Vodonaeva / Sursa:Instagram
Șeremetievo / Sursa:varlamov.ru


Pub