Deflagrația din Hâncești: Tânărul care a decedat ar fi împlinit astăzi 21 de ani

PE SCURT

Poliția Națională a anunțat că tânărul care a decedat în urma deflagrației unei grenade din orașul Hâncești ar fi împlinit astăzi 21 de ani. Alți doi tineri de 24 și respectiv 27 de ani au fost răniți.

Deflagrația a avut loc în curtea unei case din Hâncești, la ora 14:35.

PE LUNG

Inspectoratul de Poliție Hâncești a fost sesizat prin intermediul numărului unic 112 că, într-o locuință din municipiul Hâncești, a avut loc o explozie.

Veniți la fața locului, oamenii legii au stabilit că un tânăr, originar din satul Milestii Mici, r-nul Ialoveni, în circumstanțe necunoscute a deflagrat o grenadă, preliminar, de model RGD-5.

Tinerii închiriau această locuință din luna noiembrie 2018, iar astăzi sărbătoreau ziua de naștere a celui mai mic dintre ei.

La moment sunt pornite două cauze penale.

Am absolvit facultatea de litere, dar lucrez în jurnalism din '98. O perioadă îndelungată am fost știristă profilată pe teme economice și sociale. Din 2014 lucrez la Moldova.org, unde am descoperit toată paleta de culori ale presei online. Îmi place să scriu materiale explicative și analitice. Politica editorială a redacției mi-a permis să-mi lărgesc viziunile asupra mai multor aspecte ale vieții.

Preluarea textelor de pe Moldova.org se realizează doar în limita maximă de 2000 de semne, cu 2 link-uri directe spre articolul citat în prima și ultima propoziție a fragmentului preluat. Fotografiile/infograficele de pe platforma moldova.org pot fi preluate în număr de maxim 2 bucăți per material și doar cu menționarea Moldova.org și numele autorului/autoarei.