image
Sursa foto: dp.ru

Grigori Leps a primit interdicție de intrare în Lituania: Interpretul a fost inclus de SUA în „Lista Magnițchi”

Interpretul renumit, rus, Grigori Leps, nu mai poate intra în Lituania. Autoritățile lituaniene au semnat dispoziția de interdicție a interpretului, iar motivul interdicției impuse ar fi includerea interpretului rus, de către SUA, în lista persoanelor sancționate.

În anul 2013, autoritățile SUA l-au acuzat pe Grigori Leps de legături cu organizația criminală internațională Brothers’ Circle. Potrivit informațiilor deținute de autoritățile din SUA, în 2013, Leps s-a ocupat de transportarea unor sume de bani pentru unul dintre liderii grupării criminale. În urma acestor acuzații, interpretul rus a primit interdicție de intrare pe teritoriul SUA, iar activele pe care le deținea în această țară au fost înghețate, scrie zdg.md

Grigori Leps a negat orice legătură cu organizația criminală Brothers’ Circle, iar pe pagina sa oficială, în 2013, a declarat că se consideră un cetățean care respectă legea. „Dacă autoritățile Statelor Unite consideră că eu sunt un criminal, atunci să-l dezgroape pe Frank Sinatra și să-l trimită la închisoare”, a declarat acesta.

În vârstă de 56 de ani, Grigori Leps este interpret de muzică pop și chanson. În anul 2018, ediția rusească a revistei Forbes l-a clasat pe Grigori Leps pe locul patru în lista marilor vedete al showbizului rusesc.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: