image
Sursa foto: politia.md

Accident fatal la Criuleni: Un bărbat a murit, doi tineri au fost răniți; Una dintre mașini aparține Armatei Naționale /FOTO

Un accident fatal a curmat viața unui bărbat de 51 de ani. Tragedia s-a întâmplat aseară, la ieșirea din orașul Criuleni, unde o mașină care aparține centrului de instruire auto a Armatei Naționale a fost lovită în plin de un Mitsubishi L200, în care, în afară de șofer, se mai afla un bărbat, care a decedat pe loc.

Accidentul s-a întâmplat ieri seara, în jurul orei 17.10, între o mașină Dacia Logan și un Mitsubishi. Potrivit ofițerului de presă al IP Criuleni, Irina Burdujan, la volanul Daciei se afla un bărbat de 28 ani, iar în mașină se mai afla și o tânără de 22 de ani.

Automobilul se deplasa regulamentar pe traseul de ocolire a orașului Criuleni, când, la un moment dat, a fost tamponat lateral stânga, partea din față, de către automobilul Mitsubishi L200, care era condus de către un bărbat de 51 ani, având că pasager și un bărbat de 52 ani.

În urma accidentului produs, tinerii care se aflau în Dacia au fost blocați în interior, iar celălalt automobil a derapat de pe traseu. În urma impactului, pasagerul din Mitsubishi a murit pe loc.

accident Criuleniaccident Criuleni

La momentul intervenției poliției și a altor participanți la trafic pentru a ajuta victimele accidentului rutier, s-a produs un scurt circuit, iar automobilul de model Dacia Logan, care s-a constatat a fi unul dintre autoturismele pentru instruire auto al centrului de instruire al Armatei Naționale, filiala Criuleni, a luat foc. Din fericire, tinerii au fost scoși la timp din mașină.

accident Criuleniaccident Criuleni

Pasagerii din automobilul Dacia Logan au fost transportați și internați la Spitalul raional Criuleni cu diferite traumatisme.

Pe cazul dat a fost inițiat un proces penal pentru stabilirea tuturor circumstanțelor.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: