Horoscop 4 mai 2019: Ce vă prezic astrele pentru astăzi

Berbecii ar face bine să fie atenți la ce se întâmplă în jur, chiar dacă au multe probleme de rezolvat. O ocazie unică ar putea trece neobservată, pe plan sentimental.

Foto: simbol

Taurii ar putea avea tendința de a lenevi toată ziua. În mod bizar, această alegere îi va obosi mai mult. Nu lăsa circumnstanțele să îți dicteze atitudinea față de viață. Ieși cu prieteni, dă telefoane, o plimbare prin oraș ar putea duce la evenimente neprevăzute.

Gemenii învață o lecție prețioasă în dragoste de la o persoană în vârstă. Câteodată, astfel de sfaturi pot schimba complet destine. Nu e totul ceea ce pare, iar romantismul se stinge ușor, dar sigur, dacă nu știi cum să întreții flacăra.

Raci- Contează foarte mult ce ai reușit să înțelegi din tot ce ai trăit în ultimele zile, ca să poți proteja relația de cuplu. E nevoie de multe calități, reale, ca să ai parte de rezultate bune.

Leu- Este o zi dinamică, dar din acest dinamism vei fi tentat să alegi agitația, gălăgia. Există și o parte bună, în energia de care poți beneficia pentru a rezolva multe treburi.

Fecioară- Ar putea fi mai dificil decât crezi să ajungi la o înțelegere cu partenerii de orice fel, mai ales cu cel de cuplu. Soluția este simplă, să fii mai tolerant.

Nativii din Balanţă vor suferi, astăzi, o trădare majoră în dragoste. Exact atunci când credeaţi că totul este perfect, destinul se întoarce împotriva voastră, iar persoana alături de care credeaţi că veţi îmbătrâni vă va trăda încrederea.

Scorpionii vor afla astăzi un secret tulburător despre persoana pe care o consideră cea mai bună prietenă. Veţi descoperi, prin intermediul unui terţ, că persoana iubită este interesată de cel mai bun prieten.

Nativii din Săgetător vor avea parte, astăzi, de un câştig uriaş. Astrele nu au dezvăluit totuşi întreaga schemă rezervată pentru voi, astfel că norocul se poate referi la orice aspect al vieţii voastre.

Unii nativi din zodia Capricorn ar putea fi în pericol astăzi de a-şi pierde încrederea în sine. Asigurați-vă că acest lucru nu se întâmplă, iar, dacă aveţi probleme în acest sens, apelaţi la un profesionist.

Vărsătorul trebuie să-şi urmeze ce-i spune inima astăzi. Vizitați prietenii și familia, care trăiesc prea departe pentru a-i vedea în fiecare zi.

Peştii trebuie astăzi să evite întrebările provocatoare, indiferent cat de tentant este sa le puneţi. Potențialul pentru o situație provocatoare va fi peste tot astăzi, acasă, petreceri, chiar și evenimente culturale.


Pub