Amenajează o bucătărie perfectă în stil clasic

Bucătăria este centrul emoțional al casei. De ce? Foarte simplu, aici se adună întreaga familie pentru a lua masa și pentru a depăna amintiri sau a croi planuri de viitor. Alegerea unui mobilier pentru bucătărie este o sarcină dificilă. Pe de o parte, vrei să satisfaci nevoile personale, funcționalitatea și pe de altă parte, vrei ai o bucătărie stilată. Este greu să găsești modele de bucătării moderne în Moldova care să nu iasă din modă. Modele noi apar în fiece sezon, iar tu rămâi cu un gust amar de fiecare dată când vezi noua mobilă a prietenei.

Ei bine, există o soluție inteligentă pentru cele mai selecte și aristocratice gusturi. Bucătăriile clasice sunt concepute în așa fel încât să nu iasă niciodată din modă. Culorile clasice, profile, decorațiile și materialele sunt combinate pentru a oferi o privire care este atemporală. Atunci când revizui modele de bucătării în Chișinău fii atent la câteva aspecte semnificative. Elegante, atemporale și ușor melancolice, aceste bucătării transformă gătitul într-o plăcere, încurajând timpul petrecut alături de cei dragi.

Care sunt caracteristicile unui mobilier clasic

  • Culoarea

Culoarea este primul aspect atemporal. Sunt anumite nuanțe care vor arăta impresionant în orice anotimp, în orice an și pentru orice gust. Acesta este alb și culorile deschise pastelate. Poate fi văzută ca o alegere plictisitoare, dar motivul pentru care este atât de popular este sentimentul curat și proaspăt ce-l creează. Dacă optezi pentru mobilă design personalizat în Chișinău ai posibilitatea să alegi culoarea preferată. Mai mult, nuanța de alb poate fi ușor combinată cu alte nuanțe, cu ornamente sau ghivece cu flori. Pentru a adăuga căldură în bucătărie este indicată culoarea beige, ivory, crem. Este mult mai accesibil să faci bucătărie la comandă în Chișinău. 

  • Detaliile arhitecturale simple

În anumite magazine de mobilă în Moldova poți găsi ornamente sofisticate și curbe indefinite. Fie picioarele mesei sunt prea extravagante, fie mânerele sunt prea înfrumusețate. Acum, ai șansa să creezi propriul mobilier elegant și provincial. Ușile bucătăriei cu panouri plate oferă un profil simplu și detașat. În ultimii ani, sertarele au devenit detalii importante în bucătării. Acestea permit un acces mai ergonomic la obiectele care ar putea fi pierdute la spatele dulapurilor. O cantitate mai mare de spațiu de stocare este accesată cu sertare în comparație cu rafturile din același dulap. Asigură-te că detaliile arhitecturale și designul acestora este unul liniar, simplu și organic. Optează pentru un stil simplu, fără ornamente sofisticate și culoți țipătoare dacă vrei o bucătărie clasică. 

  • Dulapuri minimaliste

Amenajarea unei bucătării în stil clasic este o alegere făcută de cele mai multe ori de către familii, design-ul fiind ușor de realizat, este ușor de întreținut, indiferent de numărul și dimensiunile pieselor de mobilierelectrocasnicelor, ori a elementelor de decor. Simplitatea este ceea ce definește o bucătărie clasică, și aceasta ar trebui să reflecte în toate aspectele sale, inclusiv dulapurile. Dacă faci mobilă design personalizat în Chișinău poți crea un mobilier clasic pentru bucătărie. Un aspect important este stilul dulapurilor. Acestea trebuie să fie minimaliste. 

Preluarea textelor de pe Moldova.org se realizează doar în limita maximă de 2000 de semne, cu 2 link-uri directe spre articolul citat în prima și ultima propoziție a fragmentului preluat. Fotografiile/infograficele de pe platforma moldova.org pot fi preluate în număr de maxim 2 bucăți per material și doar cu menționarea Moldova.org și numele autorului/autoarei.