02:20:11 19.04.2024
Stiri

Zodii care au noroc în dragoste în luna mai 2019

Știri 04.05.2019 19:58 Vizualizări2799 Autor: Ziarul National
Zodii care au noroc în dragoste în luna mai 2019


Luna mai este o lună provocatoare pentru toate zodiile, însă o parte dintre acestea vor simți întocmai influența aspectelor astrologice în sectorul sentimental.

Venus, planeta iubirii și a armoniei, va ajunge în data de 15 mai 2019 în zodia sa de domiciliu, în Taur, zodie pe care o și guvernează, și de aici va transmite raze benefice către toate semnele zodiacale.

Fiind în domiciliu, acasă, Venus are o influență energetică mult mai puternică decât a avut în timpul tranzitului său prin zodia anterioară, prin Berbec, unde a fost exilată. Prin urmare să deschidem larg porțile inimii și să primim iubirea în viața noastră. Iată ce zodii vor avea noroc în dragoste în luna mai 2019.

Berbec

Până pe data de 15 mai încă le dăm acestor nativi perspective bune din punct de vedere sentimental, însă nu trebuie să se aștepte la mari și pasionale povești de dragoste. Vedem să-și îmbunătățească actuala relație, să-i aducă un suflu nou și să aștearnă armonia în cuplu, mai ales după ce Luna Plină din Balanță de la finele lui aprilie 2019 a venit cu teste puternice în zona parteneriatelor și a mariajului.

Taur

Cei născuți în zodia Taur sunt favoriții lunii din toate punctele de vedere, iar sectorul sentimental este pe primul plan. Nativii vor avea parte de aspectele minunate ale unui nou început odată cu Luna Nouă care se formează în zodia lor în data de 5 mai 2019. Cei care sunt singuri pot avea șanse mari să-și întâlnească sufletul pereche, mai ales că este vorba de un moment karmic important, iar cei care sunt în relații de lungă durată și stabile pot face un pas înainte, pot trece la un alt nivel al relației. Pe de altă parte, aceste aspecte sunt susținute puternic și de Venus, planeta lor guvernatoare, care din 15 mai le va tranzita zodia și le va aduce șanse și oportunități în sectorul sentimental. Cei care ratează Lună Nouă din Taur, cu siguranță nu mai ratează tranzitul venusian care le activează axa relațională.

Scorpion

Cei născuți în zodia Scorpion au șanse mari ca la Luna Nouă formată în Taur să primească (să facă) o cerere în căsătorie, dacă sunt în relații stabile și de lungă durată sau, dacă sunt singuri, să-și întâlnească partenerul cu care în viitor să ajungă la altar. De asemenea, Venus în tranzit prin zodia parteneră a Scorpionilor, prin Taur, le va aduce conoslidarea relației de cuplu sau celor singuri le va favoriza, din nou, întâlnirea jumătății.

Capricorn

Una dintre cele mai încercate zodii în această perioadă, zodia Capricorn, va avea parte de noroc în dragoste în luna mai 2019. Atât Luna Nouă, cât și planeta Venus vor activa sectorul sentimental și nativii vor simți din plin energia benefică a acestor aspecte astrologice. Cei născuți în zodia Capricorn vor avea ocazia să-și cunoască sufletul pereche, și nu spunem asta folosind o metaforă, ci subliniind faptul că pentru acești nativi, mai mult decât pentru oricare alții, se conturează un puternic moment karmic. Cei care sunt într-o relație solidă și de lungă durată este foarte posibil să afle marea veste că vor deveni părinți. De asemenea, cei care au avut o relație până acum menținută la stadiul de aventură, o relație ascunsă de ochii lumii, acum vor decide să o oficializeze.


Stiri relevante
Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
15.04.2024 09:20 Nicolae Negru Nicolae Negru // Simțul realității și...

12.04.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Recensământul ca o f...

08.04.2024 09:12 Nicolae Negru Nicolae Negru // Ne va apăra sau nu R...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md