Clipe de coșmar pentru o femeie din Rezina: A fost bătută și lăsată fără bani de doi suspecți

Un bărbat de 30 de ani a fost reținut, iar un minor de 17 ani este cercetat în stare de libertate, după ce au intrat în locuința unei femei de 87 de ani, din Rezina. Aceștia au agresat-o fizic și i-au sustras 5 mii de lei.

Foto: Jurnalul Olteniei/ simbol

La 30 aprilie 2019, polițiștii au fost sesizați de o femeie de 87 ani, locuitoare a or. Rezina, care a comunicat că în jurul orei 00.50, două persoane necunoscute de gen masculin, forțând ușa de la intrare, au pătruns în casă.

Veniți la fața locului, polițiștii au stabilit că, necunoscuții i-au aplicat femeii o lovitură cu pumnul în regiunea capului și amenințând-o verbal cu răfuială fizică, au pretins de la victimă mijloace bănești. Femeia a transmis „oaspeților” cinci mii de lei, după care persoanele au plecat într-o direcție necunoscută.

În urma măsurilor întreprinse, în aceiași zi, polițiștii din Rezina au identificat două persoane, un bărbat de 30 ani, și un minor de 17 ani, consăteni de-ai femeii. Suspecții au reușit pe parcursul zilei să cheltuie banii pe diferite bunuri (țigări, băutură, etc.).

Bărbatul a fost reținut și își recunoaște vina, iar minorul este cercetat în stare de libertate. Preliminar, comiterea infracțiunii a fost planificată din timp.

În acest caz a fost inițiată o cauză penală pentru jaf. Persoana culpabilă de astfel de infracțiune se pedepseşte cu închisoare de până la șapte ani cu (sau fără) amendă în mărime de circa 67 500 de lei.


Pub