Un șofer a murit în drum spre spital după ce a provocat un accident. În mașina pe care o conducea mai erau patru persoane, toți în stare de ebrietate

Un bărbat a decedat în drum spre spital după ce a fost implicat într-un accident rutier în s. Cobusca Nouă, Anenii Noi. Potrivit primelor informații, poliția a stabilit că automobilul de marca Renault Cango la volanul căruia se afla un bărbat de 54 ani, ieșind de pe drum adiacent s-a tamponat lateral în camionul de marca ZIL care se deplasa pe drum principal.

Foto: UNIMEDIA

În urma impactului șoferul automobilului Renault a primit leziuni corporale grave decedând în drum spre spital. În automobilul Renault, în afară de șofer se mai aflau 4 pasageri, 3 bărbați cu vârste cuprinse între 19 și 21 ani și un minor de 17 ani, toți locuitori ai s. Botnărești r. Anenii Noi. Trei dintre acești pasageri se aflau în vagoneta automobilului și erau în stare de ebrietate. De asemenea, urmează a fi efectuată expertiza medico-legală pentru a stabili dacă șoferul ar fi fost în stare de ebrietate.

Șoferul camionului de marca ZIL, un bărbat de 53 ani, nu a avut de suferit în urma accidentului. Pe cazul dat a fost inițiat proces penal în cadrul căruia urmează a fi stabilite toate circumstanțele cu atragerea la raspundere a persoanelor vinovate de producerea accidentului.


Pub