Primăria Chișinău: Programul activităților dedicate zilei de 9 mai

Primăria municipiului Chişinău informează că pe 9 Mai 2019, în Grădina Publică „Ștefan cel Mare și Sfânt" vor fi organizate un șir de manifestări cultural-artistice, dedicate Zilei Europei și Zilei Comemorării victimelor celui de-al II-lea Război Mondial.

Foto: UNIMEDIA

Astfel, chișinăuienii și oaspeții capitalei sunt invitați să participe la spectacole de muzică clasică, ușoară, precum și la un recital de fanfară.

Programul manifestărilor începe la ora 12:00, cu un spectacol al Orchestrei Simfonice a Teatrului Național de Operă și Balet „Maria Bieșu", dirijor - Nicolae DOHOTARU, Artist al Poporului. Soliști: Mariana BULICANU, Ion TIMOFTI, Iurie MAIMESCU, Tatiana VÂRLAN, Ana CERNICOVA, Victoria NIKITCENKO, Veaceslav TIMOFTI și actorul Nicolae JELESCU.

De la ora 14:00, formația „Avante orchestra", va evolua în Grădina Publică „Ștefan cel Mare și Sfânt", împreună cu soliștii: ROXANA, Serj KUZENCOFF și Riku VODĂ.

La ora 16:00, „MELODII DE NEUITAT" - program-divertisment pentru persoanele de vârsta a treia, susținut de fanfara Direcției Parcurilor de Cultură și odihnă.

Vezi AICI alte evenimente ce vor avea loc la data de 9-12 mai la Chișinău cu ocazia Zilei Europei și Zilei Victoriei.


Pub