(video) „Așa a zis bunica”! Un clip viral care scoate românii la vot

Vloggerul român Mircea Bravo a postat „o invitație” pentru a vota la alegerile parlamentare sub forma unui clip devenit viral în mai puțin de 24 de ore.

Foto: captură video

„Așa a zis bunica!” este cel mai recent clip al lui Mircea Bravo și este menit să convingă să nu ratezi prezența la scrutinul de pe 26 mai. La prima vedere, videoul pare un sketch amuzant în stilul caracteristic al vloggerului, iar premisa nu este una deloc exagerată. Un tânăr se duce să-i ceară bani bunicii sale pentru a merge în vacanță cu prietena la Paris. Când bunica sa află că vrea să fie în capitala Franței cu ocazia votului la alegerile parlamentare, îl mustră pe tânăr. În același timp, îi oferă niște alternative deloc atrăgătoare, menite să ilustreze că ocazia de a vota la europarlamentare este un privilegiu care nu a existat din totdeauna și nu trebuie ratat.

Un pic amuzant, dar cu un mesaj care ar trebui să genereze mai ales cu generația tânără neinteresată de politică, „Așa a zis bunica!” a făcut valuri online.

Clipul postat pe pagina de Facebook a lui Mircea Bravo și pe canalul său de YouTube face parte dintr-o campanie a fundației Declic – Societate Civilă în Acțiune, cu sprijinul Cerculului Donatorilor Chicago.

Amintim că alegerile europarlamentare vor avea loc pe 26 mai curent.


Pub