FC Zimbru Chișinău și alte două cluburi nu a primit licența UEFA pentru sezonul 2019-2020

Trei cluburi din Republica Moldova nu au primit licențe UEFA pentru sezonul 2019-2020. Este vorba de FC Zimbru Chişinău, FC Dinamo-Auto Tiraspol, FC Zaria Bălţi.

Foto: UNIMEDIA

Federația Moldovenească de fotbal anunță că În rezultatul examinării documentelor de licenţiere prezentate de cluburile din Divizia Naţională, Organul Directiv de Prima Instanță din cadrul Sistemului de licențiere a cluburilor de fotbal al FMF, la ședința sa din 2 mai 2019, a luat decizia de a acorda Licența UEFA pentru sezonul 2019-2020 cluburilor: FC Sheriff Tiraspol, FC Milsami Orhei, FC Petrocub-Hîncești, FC Speranța Nisporeni, FC Sfîntul Gheorghe Suruceni.

Licența UEFA oferă cluburilor posibilitatea să evolueze în Divizia Naţională a Campionatului Moldovei, pe un stadion omologat de FMF și în Cupele Europene pe un stadion omologat de UEFA.

Conform prevederilor Regulamentului de Licențiere a FMF, cluburile care nu sunt de acord cu decizia luată, o pot ataca la Organul de Apel al Sistemului de licențiere a cluburilor de fotbal al FMF într-un termen de 5 zile calendaristice.


Pub