(video) Caz revoltător în Krasnodar: Directoarea unei grădinițe impune un copil să „sărute pământul”, după ce acesta ar fi spus că „urăște Rusia”

În internet au apărut imagini video în care directoarea unei grădinițe din Krasnodar, Federația Rusă, abuzează verbal și fizic un copil. Din imagini se înțelege că directoarea instituției este nemulțumită de modul în care copilul s-ar fi exprimat la adresa „Rusiei și a rușilor”.

Foto: Facebook/ Типичный Краснодар

Femeia îl impune pe copil să stea în genunchi și „să sărute pământul”. Scena se petrece în fața altor adulți, care par a fi educatori din cadrul aceleași grădinițe.

Potrivit postului Telekanal 360, departamentul regional al educației examinează cazul, iar directoarea instituției și-ar fi dat demisia.

Din video se înțelege cum directoarea îi spune unuia dintre copii: „Tu ești rus, iar această canalie îți spune că el urăște Rusia. Tu ești rus, ai crescut pe pământ rusesc”.

Ulterior, femeia se adresează educatorilor, care urmăresc scena: „Sunteți niște animale, nu pedagogi, dacă permiteți așa ceva. Acesta e naționalism. Unde e moralitatea noastră?”.


Pub