21:38:39 16.04.2024
Stiri

TABĂRĂ: Se caută CINEAȘTI tineri din R. Moldova care să creeze spoturi video motivaționale pentru alegeri

Social 02.05.2019 10:10 Vizualizări1342 Autor: Ziarul National
TABĂRĂ: Se caută CINEAȘTI tineri din R. Moldova care să creeze spoturi video motivaționale pentru alegeri


Un grup de 30 de tineri cineaști din R. Moldova vor participa la Tabăra Cineaștilor (Filmmakers Camp), laboratorul ideilor în domeniul electoral, și vor trebui să creeze spoturi video motivaționale pentru alegeri.

În cadrul laboratorului de idei, tineri pasionați de producerea video-urilor vor fi instruiți timp de două zile de către profesioniști în producție video și în domeniul electoral, pentru ca, mai apoi, într-o lună de zile, să creeze spoturi motivaționale și, la etapa finală, să le prezinte unui juriu profesionist.

La Filmmakers Camp sunt invitați să se înscrie tinerii pasionați de imagine, cărora le place să filmeze, să editeze video sau să producă și își doresc ca mesajul și ideea lor să ajungă în comunitate.

Pentru a participa în cadrul acestui proiect, tinerii trebuie să aibă vârsta între 18 și 35 de ani, să fie studenți, liber profesioniști sau angajați în domeniul video. Doritorii se pot înscrie individual sau cu echipa, iar echipele trebuie să fie formate din cel mult trei membri (operator, editor video și producător/scenarist). Persoanele care se vor înregistra individual vor forma echipe în ziua evenimentului. La mijlocul lunii iunie, un juriu profesionist va evalua spoturile video create de tineri, iar autorii a celor mai bune tre spoturi vor fi premiați.

Înregistrarea echipelor are loc în perioada 1 - 15 mai 2019, iar lista echipelor/participanților selectați va fi făcută publică pe 16 mai, pe pagina de Facebook a evenimentului.

Formularul de înregistrare în puteți găsi AICI.

Tabăra Cineaștilor, laboratorul ideilor în domeniul electoral, este un eveniment organizat de PNUD Moldova și Comisia Electorală Centrală, în cadrul proiectului „Consolidarea democrației în Moldova prin alegeri incluzive și transparente”, finanțat de Agenția Statelor Unite pentru Dezvoltare Internațională (USAID), Ambasada Marii Britanii la Chișinău prin intermediul Fondului pentru Buna Guvernare și Ambasada Olandei prin Programul Matra.


Stiri relevante
Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
15.04.2024 09:20 Nicolae Negru Nicolae Negru // Simțul realității și...

12.04.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Recensământul ca o f...

08.04.2024 09:12 Nicolae Negru Nicolae Negru // Ne va apăra sau nu R...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md