04:56:05 25.04.2024
Stiri

​Monica Babuc, replică pentru Maia Sandu: „Salariile se vor da la timp și majorate. Cei care nu se pricep se bazează pe vorbe, cei care știu vin cu fapte”

Social 02.05.2019 19:01 Vizualizări2238 Autor: Ziarul National
​Monica Babuc, replică pentru Maia Sandu: „Salariile se vor da la timp și majorate. Cei care nu se pricep se bazează pe vorbe, cei care știu vin cu fapte” Tv8.md


„Toți profesorii, inclusiv cei universitari, își vor primi salariile majorate la timp și în volumul deplin", a declarat ministrului Educației, Culturii și Cercetării, Monica Babuc, după ce lidera PAS, Maia Sandu, a spus că în buget ar exista bani doar pentru a plăti lefurile dascălilor timp de șase luni.

„Rolul politicienilor este să vină cu soluții pentru oameni, nu cu intoxicări și minciuni. Dacă doamna Maia Sandu ar avea măcar puțin respect pentru profesori, nu ar încerca să creeze astfel de situații bazate pe informații false, spuse cu rea-credință. Toți profesorii, inclusiv cei universitari, își vor primi salariile majorate, cum este și firesc”, a scris Monica Babuc pe Facebook.

Sursa citată a precizat că legea salarizării a fost aprobată după votarea Legii bugetului pentru anul 2019, iar toate modificările în ceea ce privește suplimentarea fondurilor respective se vor opera imediat ce va fi aprobată Legea cu privire la rectificarea bugetului de stat.

„Stați liniștiți, dragi colegi, salariile se vor da la timp și majorate, iar noi lucrăm mereu pentru a găsi surse de creștere a lor. Cei care nu se pricep se bazează pe vorbe, cei care știu vin cu fapte”, a spus Monica Babuc.

Stiri relevante
Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
22.04.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Mercenarii lui Șor ș...

20.04.2024 20:07 Ziarul National Nicolae Enciu // Basarabia sub teroar...

19.04.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Despărțirea apelor p...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md