Modelul flagship Range Rover poate fi comandat acum cu o motorizare mild hybrid cu 400 de CP

Modelul Range Rover facelift obține un echilibru, un rafinament și o eficiență mai mare datorită unui nou motor Ingenium cu şase cilindri în linie. Mai curat și mai receptiv datorită performanței sporite și livrării imediate a puterii, sub capotă poate avea de astăzi înainte şi o unitate de propulsie Mild Hybrid!

Vezi şi: (foto) Land Rover face o revizuire în linia de motorizări a lui Range Rover Vogue

Range Rover este renumit pentru combinarea luxului și rafinamentului fără egal cu capacitatea tradițională a unui tot-teren. Acum, cu cel mai recent agregat Ingenium pe benzină, performanța îmbunătățită și reacţiile mai rapide merg mână în mână cu o economie de combustibil. Cu 400 CP şi 550 Nm la activ, noua motorizare este capabilă să accelereze SUV-ul de pe loc şi până la 100 de km/h în 6.3 secunde. Viteza maximă pe care o poate atinge este de 225 de km/h.

Odată cu introducerea unui compresor electric, care oferă un impuls imediat prin rotirea în doar 0.5 secunde până la 65.000 de rpm, motorul, în mod neted și sensibil, se angajează să ofere un cuplu impresionant, comparabil cu cel al propulsoarelor care au de regulă volume mai mari. Acest lucru se datorează coordonării optime între compresorul electric și turbo compresorul twin-scroll, fapt ce elimină practic şi în mod virtual turbo lag-ul.

Combinația inovatoare a caracteristicilor avansate include un turbo compresor de tip twin-scroll, care, alături de un sistem de supape cu mişcare variabilă continuă, mărește puterea ajutând noul motor să “respire” cu o eficiență maximă. Acest lucru nu numai că optimizează performanțele și economia de combustibil (9.3 l/100 km în regim mixt), dar şi reduce în același timp emisiile (212 g/km).

Bazat în jurul unui nou sistem Start-Stop, cel mai recent motor de 3.0 litri este asociat cu un alt motor electric care poate funcţiona pe baza energiei generate la decelerări și stocate într-o baterie de 48 V. De asemenea, această energie se poate transforma şi într-un cuplu suplimentar, reducând emisiile de CO2 și sarcina de lucru pe motor.

În plus la cele menţionate, paleta de culori pentru caroserie a fost actualizată pentru a include două culori noi: Eiger Grey înlocuieşte nuanţa Corris Grey, iar Portofino Blue pe cea numită Loire Blue. Clienții mai pot alege, de asemenea, un nou set de jante negre lucioase de 22 de inci, în plus față de opţiunile existente de 21 și 22 de inci.

Farurile de pe Range Rover au fost la fel actualizate pentru a include două caracteristici noi ca dotări standard. Disponibilă pe ambele sisteme Matrix şi Pixel LED, funcţia Sign Post Dimming identifică indicatoarele rutiere și dezactivează LED-urile individuale care ar putea reflecta lumina înapoi și ar putea cauza orbirea conducătorului auto.

Iar pentru sistemul Pixel LED a apărut un Tourist Mode, permițând conducătorului auto să ajusteze fasciculul de lumină în dependență de drumul pe care circulă (fie pe partea dreaptă, fie pe cea stângă a carosabilului, în dependență de regulile din ţara vizitată).

Conectivitatea a fost îmbunătățită cu adăugarea unui nou Smartphone Pack, disponibil de acum standard în întreaga gamă de modele. Acesta face accesibile interfeţele Apple CarPlay şi Android Auto pentru o conectare mai comodă a dispozitivelor mobile şi pentru un acces intuitiv la aplicațiile compatibile preferate ale clienților, cum ar fi cele de navigaţie sau de redare a muzicii.

Viitorii proprietari pot continua să beneficieze de caracteristicile tradiționale ale maşinii în off-road, precum sistemul Terrain Response 2. Există, de asemenea, o suită de tehnologii de siguranță, inclusiv opționalul Adaptive Cruise Control cu funcţie Stop & Go și Steering Assist, alături de sistemul de frânare de urgenţă de la mare viteză High Speed Emergency Braking.

Vezi şi: (video) Premieră: Ediţia specială Range Rover Sport HST cu până la 400 de CP, în premieră cu compresie electrică

Noul Range Rover MHEV poate fi comandat acum, având un preţ de start în Marea Britanie de 83.655 de lire sterline. Pe unele pieţe motorizarea va exista şi într-o versiune cu 360 de CP.

Vezi şi: Noua generaţie Range Rover apare până în 2021. Primele detalii

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/