(video) SUA: Un grup de hoţi au furat roţi în valoare de 120000 de dolari în doar o oră

Un nou furt de roţi de proporţii în SUA. Poliţia din oraşul Slidell, statul Louisiana, investighează în aceste momente o infracţiune care a avut loc acum câteva ore pe teritoriul centrului auto Matt Bowers Chevrolet. S-au furat 124 de roţi.

Vezi şi: (foto) Fără milă! Cum au lăsat nişte hoţi un coupe Mercedes-AMG C 63 după ce i-au furat toate roţile

S-a întâmplat totul în noaptea de 27 aprilie 2019. Managerul centrului auto a descoperit a doua zi dimineaţă că lipsesc roţile de la 31 de automobile noi, variind de la SUV-uri Chevrolet Tahoe şi pick-up-uri Chevrolet Silverado, până la sedanuri Malibu şi alte crossovere de aceeaşi marcă.

În total, 124 de anvelope cu jante au fost furate, iar valoarea totală a bunurilor se ridică la 120.000 de dolari.

La acest moment, ancheta a stabilit că hoţii nu erau simpli amatori. Aceştia au reuşit să pătrundă iniţial în clădirea centrală, spărgând lacătele, deconectând alarmele şi stricând camerele video, după care chiar au deconectat lumina din toată parcarea pentru a putea lucra pe întuneric, complet nedetectaţi de nimeni.

Vezi şi: (video) Au furat roţile a 48 de automobile noi. Hoţii au dat lovitura într-o parcare cu Chevrolet-uri

Din imaginile video care au fost înregistrate dintr-un alt unghi se pot vedea două persoane necunoscute, care sunt văzute că merg pe jos pe teritoriul centrului auto şi se îndreaptă spre o poartă pentru a o deschide. La scurt timp un camion intră în spatele parcării cu maşini. Aproximativ 40 de minute mai târziu acesta pleacă. Se crede că suspecții şi-au făcut treaba înainte ca acel camion să apară în cadru, acesta fiind adus doar pentru a încărca prada.

În timpul etapelor preliminare ale anchetei au mai fost indentificate cel puțin două furturi similare în alte părți ale Statelor Unite, în special Texas și Oklahoma. Poliţia crede că este o serie de infracţiuni în lanţ.

Matt Bowers, proprietarul centrului auto cu pricina, a declarat că va oferi o recompensă de 25.000 de dolari persoanei care va contribui cu informaţii ce vor duce la arestarea infractorilor. Dacă suspecții vor fi prinși, jumătate din sumă va fi achitată la arestare, iar cealaltă jumătate la condamnarea lor.

Vezi şi: (video) Furt de proporţii. 40 de SUV-uri Cadillac Escalade au rămas fără roţi timp de o noapte

Cmentariile sunt închise