image
Sursa foto: cnn.com

Reacția amuzantă a Prințului William când a fost întrebat dacă s-a născut deja bebelușul Sussex

Prințul Harry și Meghan Markle vor deveni în curând părinți, însă nimeni nu știe mai multe detalii, nici măcar Prințul William.

Ultimele comentarii făcute de Prințul William ne arată că acesta știe la fel de multe ca noi când vine vorba despre nașterea bebelușului Sussex.

În ultimele zile membrii familiei regale au avut diferite apariții publice, Prințul Harry fiind prezent duminică la Maratonul Londrei, acesta fiind un semn că Meghan Markle nu a născut până acum. Totodată, Prințul William se află în vizită oficială în Noua Zeelandă, iar vineri acesta a explicat că nu știe foarte multe despre nașterea bebelușului Sussex.

Un fan l-a întrebat când se va naște acesta, iar răspunsul lui William te va amuza și pe tine: „Nu am telefonul la mine. Nu am nicio idee! Voi veți afla probabil înaintea în acest ritm!”

Meghan Markle și Prințul Harry au decis să nu urmeze tradiția respectată de Kate și William, cea de a anunța imediat nașterea copiilor și a face fotografii pe treptele maternității. Potrivit unei declarații oficiale, Ducele și Ducesa de Sussex au decis să sărbătorească acest moment în privat, urmând să anunțe această veste minunată îndată ce s-au bucurat ca familie de momentul special. Totodată, va exista probabil o ședință foto la Castelul Windsor după câteva zile de la nașterea bebelușului.

sursa: elle.ro

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: