(foto) Accident grav în această noapte, în capitală. Două mașini s-au făcut zob, după ce unul dintre șoferi a depășit limita de viteză și a pierdut controlul volanului

Un accident grav s-a produs în această noapte pe bd. Grigore Vieru din capitală. Două automobile de model BMW și Toyota s-au ciocnit violent după ce unul dintre șoferi ar fi depășit limita de viteză. Trei persoane au ajuns la spital.

Foto: Vitalie Cucuruz/ Facebook

Vinovat de accident s-ar face șoferul BMW-ului. Conducătorul auto care se afla la volanul automobilului de model Toyota a declarat polițiștilor că se deplasa dinspre strada Ierusalim și nu l-ar fi observat pe șoferul care circula cu viteză. Impactul a fost atât de puternic încât BMW-ul a distrus un panou publicitar, a fost proiectat, ulterior, într-un pilon de electricitate, apoi a ajuns pe trotuar făcut bucăți.

accident / Sursa:Vitalie Cucuruz/ Facebook
accident / Sursa:Vitalie Cucuruz/ Facebook

În urma accidentului, tânărul de 29 de ani, care se afla la volanul BMW-ului, și alți doi pasageri din aceeași mașină au ajuns la spital cu diverse traumatisme. Șoferul automobilului Toyota, în vârstă de 19 ani, nu a pățit nimic.

accident / Sursa:Vitalie Cucuruz/ Facebook
accident / Sursa:Vitalie Cucuruz/ Facebook

Poliția cercetează cazul.


Pub