Fetița căzută de la etaj, adusă la Chișinău
Social 1 mai 2019, 18:56 | 1298

Copila, care a scapat cu viata dupa ce a cazut de la etajul opt al unui bloc din Balti, a fost adusa la Chisinau, la Institutul Mamei si Copilului, in sectia reanimare. Fetita are coloana fracturata si leziuni la plamani. Astazi, mica pacienta a fost operata cu succes. Colega noastra Marina Zolotusca a vorbit cu medicii si cu bunica micutei. Mama acesteia a evitat o discutie cu presa.

Decizia de a o transfera pe fetiță a fost luată de către medicii din Bălți, după ce starea ei de sănătate s-a agravat brusc. Potrivit medicilor de la Institutul Mamei și Copilului, copila a suferit o intervenție chirurgicală la coloana vertebrală, iar starea ei este extrem de gravă.

După ce chirurgii și-au făcut datoria, purtătorul de cuvânt al Institutului Mamei și Copilului, Maxim Cazacu, ne-a spus că operația a decurs bine.

La Chișinău, cu mica pacientă au venit mama ei și bunica. Aceasta din urmă ne-a povestit pe scurt cum s-a întâmplat nenorocirea.

Fetița a căzut luni, în jurul orei 19. Un bărbat ne-a povestit despre cele văzute.

Poliția nu exclude că mama fetiței era în stare de ebrietate și dormea în casă. Rămasă nesupravegheată, copila a urcat pe pervaz, de unde a și căzut. A fost deschisă o anchetă penală.

Opinia ta contează. Comentează!
Din aceeaşi categorie