(foto) Iker Casillas a suferit un infarct. Portarul echipei Fc Porto a fost internat la spital

882063

Portarul echipei FC Porto, Iker Casillas, a suferit un infarct la antrenamentul de azi al lui FC Porto. Presa din Portugalia anunţă că starea goalkeeperului spaniol de 37 de ani e stabilă.

Potrivit Abola, în timpul şedinţei de pregătire de azi a lui Porto, portarul s-a simţit rău. El nu şi-a pierdut cunoştinţa şi a fost transportat imediat la spital, unde doctorii au constatat infarctul, digisport.ro.

Conform presei spaniole, în acest moment starea lui e stabilă. Medicii i-au montat un caterer, care ajută la lărgirea diametrului interior al vaselor de sânge. Astfel, se obţine o mai bună circulaţie. Deşi este devreme, se anticipează că marele goalkeeper spaniol e în afara oricărui pericol.

El va rămâne în continuare internat, pentru ca staff-ul medical de la spitalul din Porto să îi monitorizeze în permanenţă starea.

Iker Casillas este unul din cei mai titraţi goalkeeperi din istoria fotbalului. Sub culorile lui Real Madrid a cucerit de 3 ori UEFA Champions League şi de 5 ori la Liga, iar ca portar al naţionalei Spaniei are în palmares titlul mondial în 2010 şi două coroane europene în 2008 şi 2012.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente