(video/update) NU Cristiano Ronaldo este posesorul celui mai scump automobil nou din lume!

(update 08.05.2019) Portalul TMZ.com a publicat un articol în care se afirmă că atacantul Juventus NU este posesorul lui Bugatti La Voiture Noire! Un purtător de cuvânt al sportivului a negat informaţiile apărute în presă.

Astfel, până la dezvăluirea exactă a persoanei care l-a cumpărat, toată atenţia se întoarce la magnatul Ferdinand Piech.


(01.05.2019) S-a aflat cine ar fi cumpărat cel mai scump automobil nou din lume!

Vă reamintiți de Bugatti La Voiture Noire? Mașina a fost prezentată de Bugatti la Salonul Auto de la Geneva două luni în urmă. Atunci toată lumea care a avut ocazia să o vadă era impresionată nu doar de designul său, dar și de prețul de 16.7 milioane de euro care a fost anunțat pentru acest automobil.

Reportajul AutoBlog.MD cu Bugatti La Voiture Noire!

Din câte se pare, proprietarul mașinii este chiar Cristiano Ronaldo, faimosul jucător de fotbal al echipei Juventus Torino și deținătorul mai multor baloane de aur.

Potrivit revistei spaniole Marca, anume Ronaldo ar fi fost ales ca să fie proprietarul lui La Voiture Noire, un automobil care și-a inspirat liniile de la Bugatti Type 57 SC Atlantic, model construit în doar patru exemplare.

Anterior în presa de specialitate se vehicula că Ferdinand Piech, fostul CEO al grupului Volkswagen, este proprietarul acestui exemplar unic. Însă, din câte se pare, anume Ronaldo, care deține un Bugatti Veyron Grand Sport Vitesse și un Chiron, va avea privilegiul de a avea în garajul său și un La Voiture Noire.

Sub capota lui Bugatti La Voiture Noire va sta motorul W16 de 8.0 litri ce produce 1.500 de cai putere. Care sunt caracteristicile dinamice nu s-a anunţat.

Pe de altă parte, Cristiano Ronaldo nu va putea conduce modelul unicat până în anul 2021, deoarece Bugatti încă mai trebuie să lucreze la interiorul modelului și să finalizeze unele detalii.

De menţionat că deocamdată nici Bugatti, nici fotbalistul, nu au anunţat despre asta public. Dacă va fi adevărat, pagina de Instagram a lui Ronaldo ne va da de ştire.

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://pps.iainlangsa.ac.id/ https://jdih.sumbawakab.go.id/