Breaking News

image
Sursa foto: forum.md

Maria Ciobanu: Statul capturat RM geme de sărăcie și mizerie, dar aleșii poporului se odihnesc, deoarece așa vrea Plahotniuc

Statul capturat Republica Moldova geme de sărăcie și mizerie, dar aleșii poporului se odihnesc, deoarece așa dorește Vladimir Plahotniuc, consideră deputatul blocului ACUM Platforma DA și PAS, Maria Ciobanu.

Vicepreședintele fracțiunii Platformei DA îi îndeamnă pe deputați să iasă la muncă.

„Tăcerea lor ascunde vreo ticăloșenie, care va fi anunțată în ultimul moment. La muncă, deputați! Rușine!”, spune Maria Ciobanu.

„M-am întâlnit în aceste zile cu mai multă lume, care este revoltată la culme de faptul că după ce ne-a trimis în Legislativ nu am purces imediat la acțiuni concrete, pentru a scoate din impas instituțiile statului, punând legea în capul mesei. Cine crede că cetățenii nu înteleg stupiditatea momentului, se înșală amarnic. Eu admit gândul, că mulți mă cunosc și poate îmi spun ceea ce mi-aș dori eu să aud, dar încă nu am întâlnit măcar un cetățean care să nu urască de moarte PDM și să nu-l blesteme pe Dodon. Deja toți înțeleg că tăcerea lor ascunde vreo ticăloșenie, care va fi anunțată în ultimul moment”, a menționat Maria Ciobanu.

„Sunt și lucruri care mă bucură. Oamenii cărora le pasă, tot mai mulți și mai mulți, citesc, cunosc inițiativele blocul ACUM și ne încurajează să luăm atitudine față de toate fărădelegile la care se dedau funcționarii aserviți PDM. Alegerile parlamentare anticipate, dacă totuși le vor provoca PDM cu PSRM, nu le vor aduce nici voturi mai multe în urne, nici dragoste din partea electoratului. Așa cum azi fug aproape toți deputații de fracțiunea parlamentară PDM ca de ciuma dobitoacelor, exact așa vor fugi și de ostaticul lui Plahotniuc, Igor Nicolaevici Dodon”, conchide deputatul ACUM.

Amintim că prima ședința de constituire a Parlamentului a avut loc pe 21 martie, iar de atunci a fost anunțată pauză.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: