image
Sursa foto: viva.ro

Răzvan Ciobanu era drogat în momentul producerii accidentului, arată primele rezultate ale autopsiei

Autopsia lui Răzvan Ciobanu s-a încheiat, iar primele rezultate arată că era drogat în momentul producerii accidentului. De asemenea, medicul legist a concluzionat că decesul a survenit în urma unei lovituri la cap.

În urma testelor rapide realizate din cadrul necropsiei designerului Răzvan Ciobanu rezultă că acesta a consumat droguri înainte de a urca la volan, au declarat pentru Libertatea surse judiciare.

Aceste teste sunt preliminarii, urmând ca în următoarele trei săptămâni să iasă rezultatele analizelor toxicologice. Acestea din urmă vor arăta și ce drog a consumat creatorul de modă duminică seară.

Nu este exclus ca rezultatele analizelor toxicologice să le contrazică pe cele preliminarii, deoarece au mai fost astfel de cazuri. Analizele preliminare nu constituie probă la dosar. Surse din anturajul specialiștilor spun că medicii legiști au depistat că designerul a suferit o puternică hemoragie la cap, scrie libertatea.ro.

Aceștia spun că medicul legist a concluzionat că decesul lui Răzvan Ciobanu a survenit în urma loviturii de la cap și nu a unui atac vascular cerebral sau stop cardiac așa cum s-a speculat.

Această descoperire medicală va fi coroborată cu alte investigații făcute în timpul autopsiei, pentru a se stabili cauza exactă a morții. După finalizarea necropsiei, familia a ridicat trupul designerului de la Morga Cimitirului Central din Constanța și îl aduce la București, urmând a fi depus la capela cimitirului Progresu.

Părinții și un apropiat al designerului Răzvan Ciobanu au ajuns, marți dimineață, la Constanța pentru a ridica trupul acestuia, după necropsie. Deși Morga s-a deschis la ora 8, medicul legist responsabil cu efectuarea necropsiei a sosit abia la ora 9:30.

Noutăţile partenerilor

comentarii: