Starea micuței care a căzut de la etajul opt este gravă, dar stabilă: Nu au fost lezate organele interne și nu are fracturi la oase

Copila de un an și cinci luni, care a căzut aseară de la etajul opt al unui bloc de locuit din Bălți, a suferit lovituri la țesuturile anunță medicii de la spitalui în care este internată. Potrivit esp.md, starea micuței este gravă, dar stabilă.

Foto: UNIMEDIA

Ca urmare a căderii, fetița a primit mai multe lovituri la țesuturile moi. Diagnosticul efectuat nu a arătat fracturi osoase, iar organele interne nu au fost lezate, a declarat purtătorul de cuvânt al Spitalului Clinic din Bălți, Mihaela Petrov.

Fata rămâne în continuare sub supravegherea medicilor. Prognozele pentru recuperarea ei sunt favorabile, însă medicii precizează că unele afecțiuni se pot manifesta cu trecerea timpului.

UNIMEDIA amintește că o fetiță de aproape doi ani a căzut de la etajul opt al unui bloc de locuit din Bălți, după ce a fost lăsată fără supraveghere de către părinți. Incidentul a avut loc aseară în jurul orei 19:10.


Pub