Noi detalii despre moartea lui Răzvan Ciobanu: Primele analize arată că designerul român ar fi consumat droguri

Apar noi detalii privind moartea designerului român Răzvan Ciobanu. Primele teste arată că în sânge există urme de droguri. Creatorul de modă ar fi încercat, de asemenea, să trimită un SMS înainte de accident.

Foto: Antena3

Testele făcute astăzi de legiști indică prezența în sânge a drogurilor. Totuși, vor fi făcute teste suplimentare, deoarece cele rapide pot da uneori erori. Analizele ulterioare vor arăta dacă într-adevăr a consumat droguri și în ce cantități.

„Testele inițiale se pare că indică prezența substanțelor interzise în sânge, dar e corect să așteptăm rezultatul testelor finale, pentru că de multe ori mai dau și erori aceste teste preliminarii. Dar mai e un lucru fundamental: cauza morții a fost în urma unui accident rutier, se exclude orice altă ipoteză, suicid sau omor calificat”, a declarat, pentru digi24. ro, președintele Sindicatului Național al Polițiștilor și Personalului Contractual, Dumitru Coarnă.

Sursa citată mai scrie că rezultatele toxicologice finale urmează să fie gata în cel mult o lună.

Răzvan Ciobanu ar fi suferit o hemoragie la cap, potrivit medicilor legişti care au efectuat autopsia.

Trupul neînsuflețit al lui Răzvan Ciobanu se află la morgă în Constanța, în vederea efectuării necropsiei. În urma autopsiei, legiștii vor stabili dacă Răzvan Ciobanu a consumat alcool sau alte substanțe interzise.

Amintim, creatorul de modă din România, Răzvan Ciobanu, în vârstă de 43 de ani, a murit ieri dimineaţă, într-un accident rutier petrecut în judeţul Constanţa, România, după ce maşina pe care o conducea s-a lovit în mai mulţi copaci.


Pub