O valiză care conținea cadavrul unei femei a fost depistat în Cipru// VIDEO

PE SCURT

Autorităţile din Cipru au descoperit pe fundul unui lac toxic o valiză ce conţinea rămăşiţele în descompunere ale unei femei, în cadrul anchetei ce îl vizează pe un ucigaş în serie care a omorât cel puţin şapte femei şi fete.

Se crede că rămăşiţele umane aparţin uneia din victimele militarului cipriot care a mărturisit că a ucis şapte femei şi fete, informează site-ul agenţiei The Associated Press citat de Mediafax.

PE LUNG

De valiză era legată o bucată de beton cu scopul de a menţine recipientul pe fundul lacului, au anunţat autorităţile, care au precizat că în urma autopsiei se va stabili identitatea persoanei decedate.

Suspectul le-a declarat anchetatorilor că a ascuns mai multe cadavre ale unor femei în trei valize, aflate pe fundul unui lac.

Autorităţile au descoperit valizele folosind o cameră robotică. Aceasta va fi folosită şi pentru căutarea celei de-a treia valize, despre care se crede că se află tot sub apă, în apropiere.

Am absolvit facultatea de litere, dar lucrez în jurnalism din '98. O perioadă îndelungată am fost știristă profilată pe teme economice și sociale. Din 2014 lucrez la Moldova.org, unde am descoperit toată paleta de culori ale presei online. Îmi place să scriu materiale explicative și analitice. Politica editorială a redacției mi-a permis să-mi lărgesc viziunile asupra mai multor aspecte ale vieții.

Preluarea textelor de pe Moldova.org se realizează doar în limita maximă de 2000 de semne, cu 2 link-uri directe spre articolul citat în prima și ultima propoziție a fragmentului preluat. Fotografiile/infograficele de pe platforma moldova.org pot fi preluate în număr de maxim 2 bucăți per material și doar cu menționarea Moldova.org și numele autorului/autoarei.