Găsit carbonizat în propria locuință
Social 30 aprilie 2019, 17:52 | 770

Un bărbat din satul Danu, raionul Glodeni, a fost găsit fără suflare, după ce casa în care locuia a fost cuprinsă de flăcări. Incendiul a fost provocat de o țigară, spun pompierii. Detalii - în următorul grupaj de știri.

Potrivit Inspectoratului General pentru Situații de Urgență, alerta a fost dată de către vecinul victimei. După ce pompierii au stins focul, a fost găsit cadavrul carbonizat al unui bărbat în vârstă de 64 de ani. Acesta era proprietarul locuinței. Flăcările au mistuit anexa casei și unele lucruri din interior.

Un alt bărbat a fost găsit fără suflare într-o fântână de pe teritoriul grădiniței din satul Gherman, raionul Ungheni. Potrivit poliției, pe suprafața corpului nu au fost găsite semne de moarte violentă. Bărbatul avea 54 de ani și lucra paznic la grădiniță. A fost deschisă o anchetă pentru stabilirea cauzei decesului.

Accident fatal pe șosea, în apropiere de satul Cairaclia, raionul Taraclia. Un bărbat de 50 de ani a decedat, după ce mașina în care se afla, împreuna cu alte două persoane, a derapat de pe traseu și s-a izbit violent într-un copac. Șoferul și un al pasager au fost transportați cu traumatisme grave la spitalul raional.

Iar un băiat în vârstă de 17 ani a supraviețuit după ce a fost lovit de trenul Bălți-Ungheni. Accidentul a avut loc pe linia ferată dintre satele Petrești și Buciumeni. Potrivit poliției, victima mergea pe calea ferată cu căștile în urechi și nu a auzit cum se apropia trenul. Tânărul a fost transportat la spitalul din Ungheni, cu un traumatism cranio-cerebral. Cazul este investigat. 

Opinia ta contează. Comentează!