Inspectoratul Național de Patrulare intensifică acțiunile de patrulare pe traseele din țară. Recomandările oamenilor legii

1

Angajații Inspectoratului Național de Patrulare (INP) urmează să intensifice acțiunile de patrulare pe traseele din țară. Decizia a fost anunțată astăzi după ce în ultimele 24 de ore au avut loc 11 accidente rutiere, în urma cărora două persoane au decedat, iar alte 15 au fost traumatizate, transmite MOLDPRES.  

În aceeași perioadă de timp, inspectorii de patrulare au depistat 18 conducători auto care se aflau în stare de ebrietate avansată, iar alți peste 100 au fost documentați pentru deplasarea cu viteză excesivă.

„Suntem în mijlocul mini-vacanței de Paști și 1 mai, iar cei care nu au plecat în regiunile rurale, profită din plin de primblările în aer liber. Pentru ca fiecare cetățean să se simtă în siguranță, INP continuă măsurile de prevenire și profilaxie a infracțiunilor, fiind la datorie în parcuri, locuri publice, pe străzi”, a precizat INP.

Pentru a preveni producerea accidentelor rutiere, oamenii legii recomandă șoferilor să poarte centura de siguranță, să respecte regulile de circulație și limita de viteză și să nu conducă în stare de ebrietate.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente