Recomandări #diez. Evenimente frumoase pentru 1 mai, prima zi a ultimii luni de primăvară

pexels-photo-1759823
Foto: Gabriel Bastelli

Luna mai vine cu temperaturi generoase și timp frumos. Dacă nu știi unde să mergi în prima zi a ultimii luni de primăvară, echipa #diez îți sugerează o serie de evenimente. 

# Clacă – 2 ani de Armenească 13A Coworking Space

Image may contain: text

Pe 1 mai se sărbătorește deja 2 ani de Armenească 13A. Vino să te distrezi la clacă. Tradițional, veți sădi roșii, ardei iuți și alte plante (legale) pe terasa de la coworking. Dacă ești chitarist/ă, ești invitat să îi (în)cânți cu una/două piese care-ți sunt mai dragi. Mai multe detalii vedeți aici. 

# I #DonateMyBirthday // May Edition

Image may contain: text

Anul acesta, cel mai frumos cadou de ziua ta ți-l poți face chiar tu, dăruind speranță celor care au uitat-o demult. Alătură-te susținătorilor Hospices of Hope Moldova și dăruiește ziua ta de naștere celor care suferă de boli incurabile în regiunile din Republica Moldova. Mai multe vezi pe Facebook. 

# Movie Night | Do you trust this computer

Image may contain: text

Ce este o Inteligență Artificială? Unde se folosește? Există ea oare? Vei primi răspunsuri la toate aceste întrebări la Movie Night-ul de pe 1 mai organizat de Clubul Ingineresc Micro Lab la FabLab Chisinau. Vino pentru o doză de informații noi, un film interesant și networking cu persoane charmismatice! Mai multe vezi pe Facebook. 

# Curs de dicție pentru adulți din 1 Mai

Image may contain: 12 people, people smiling, people standing and shoes

Vino la cursul de dicție și discurs public din 1 mai și cucerește lumea prin discurs, alături de antrenoarea de dicție, Vera Nastasiu. Mai multe detalii vezi aici. 

# Concurs: Programele SUA „Fulbright” și „Hubert H. Humphrey”

No photo description available.

Ambasada Statelor Unite ale Americii în Republica Moldova lansează concursurile anuale pentru: Programul Fulbright Visiting Scholar, Programul Fulbright de dezvoltare a Facultății, Programul Fulbright pentru studenți străini și Programul de burse Hubert H. Humphrey. Mai multe vezi pe Facebook. 

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente