/VIDEO/ Chișinăuienii, în drum spre casă. La două zile de la sărbătorile pascale, intrările în oraș sunt ceva mai aglomerate

30 aprilie 2019, ora 19:25

Chiar dacă și mâine este zi liberă, cel puțin pentru bugetari, chișinăuienii deja se întorc în Capitală. Din cauza numărului mai mare de mașini, traficul la intrările din oraș a fost mai anevoios. Șoferii au așteptat minute bune ca să se vadă ajunși în Chișinău. La fața locului și-a făcut apariția și o echipă de polițiști.

Din cauza traficului intens, o ambulanță a fost nevoită să treacă pe contrasens, neavând posibilitatea de a merge regulamentar.

În schimb, ceilalți soferi au așteptat, cu răbdare, să le vină rândul pentru a intra în oraș.

De la Cricova. – De mult timp stați în ambuteiaj? – S-a circulat destul de bine până aici. – Cât de mare este ambuteiajul? – Numai aici la intrare în Chișinău, în rest, s-a venit bine.

– Cum vi se pare ambuteiajul? – Foarte mare. – De unde începe el? – De la Orhei, până la Chișinău.

– De unde veniți? – De la Măgdăcești. – Este ambuteiaj. Nu mare, dar este.

Iar alții nici măcar nu au înțeles că acesta a fost un ambuteiaj.

Oare acesta este ambuteiaj? Trei minute și suntem acasă. Totul este perfect.

Normal, repede trecem. Cam într-un minut și jumătate. Repejor.

În timp ce filmam, la fața locului a venit și un echipaj de poliție pentru a dirija traficul.

La întrările din Chișinău se atestă un flux sporit, în creștere. Toate echipele de patrulare sunt pe loc și monitorizează intersecțiile. În caz de necesitate, intervenim. Cum se atestă creșterea ambuteiajului, intervenim imediat. Toată lumea se întoarce de la sărbători, se întoarce acasă, vin de la rude, din ospeție și cât de cât, circulația este în creștere”, Oleg Eșan, Inspector de Patrulare.

Și mâine este zi liberă în țară, iar de joi toată lumea revine la muncă.

 

Reporter: Valeria Voronin

Imagini: Mark Diaconu

 

 

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram