Edineț: O tânără de 24 de ani a decedat, iar șoferul a fost transportat la spital, după ce mașina în care se aflau s-a izbit violent într-un copac

Un accident grav s-a produs noaptea trecută în apropiere de localitatea Terebna, raionul Edineț. O tânără de 24 de ani a decedat, iar şoferul a fost transportat la spital, după ce mașina în care se aflau s-a izbit violent într-un copac.

Foto: UNIMEDIA

Potrivit IGSU, Apelul la Serviciul 112 a fost recepționat la ora 03.33. Un automobil de model Opel Vectra a suportat un accident rutier, iar mijlocul de transport a fost proiectat într-un copac.

Salvatorii au efectuat lucrări de descarcerare pentru două persoane, conducătorul auto, care a fost transportat la spital cu diverse traume, dar și pentru o femeie în vârstă de 24 de ani, care a decedat pe loc.

Circumstanțele cazului sunt investigate de organele de drept.

Potrivit IGSU în ultimele 24 de ore angajații instituției au fost solicitați la lichidarea mai multor focare de ardere, deblocări de uși, dar și acțiuni de descarcerare.

Pentru prevenirea și lichidarea situațiilor de risc au intervenit 224 de salvatori și pompieri cu 62 autospeciale de intervenție.


Pub