(update) Creatorul de modă din România, Răzvan Ciobanu, a murit în această dimineață într-un grav accident. Cum s-a produs tragedia

(update) Poliţiştii spun că după ce a părăsit DJ 226, maşina în care se afla Răzvan Ciobanu a mai rulat aproximativ 850 de metri, după care s-a lovit în mai mulţi copaci. Conducătorul auto a fost găsit lângă autoturism, cadrele medicale ajunse la faţa locului constatând decesul.

Creatorul de modă din România, Răzvan Ciobanu, în vârstă de 43 de ani, a murit în această dimineaţă, într-un accident rutier petrecut în judeţul Constanţa, România, după ce maşina pe care o conducea s-a lovit în mai mulţi copaci.

Foto: WOWBiz

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Constanţa, luni dimineaţa a avut loc un grav accident rutier la ieşirea din localitatea Săcele spre Năvodari.

Un bărbat de 43 de ani conducea un autoturism, iar din cauza neadaptării vitezei maşina a părăsit carosabilul şi a acroşat copacii dintr-un stufăriş. În urma accidentului conducătorul auto a decedat, scrie news.ro.

Maşina era condusă de creatorul de modă Răzvan Ciobanu. El se afla singur în autoturism.

Poliţiştii continuă verificările pentru a stabili împrejurările exacte în care a avut loc accidentul.


Pub