Recomandări de evenimente pentru 30 aprilie, o zi de marți cu aromă nostalgică de cozonac

59539154_347192479264139_8788985650197037056_n

Ne întoarcem fericiți din curtea buneilor de la țară și suntem gata să începem o săptămână frumoasă de primăvară. Echipa diez vă sugerează câteva evenimente la care puteți să mergeți după acest lung weekend pascal.

Pe urmele lui Pușkin

Cei care sunt curioși să afle mai multe despre ce a făcut poetul rus Pușkin la Chișinău, în perioada exilului său în Basarabia, se pot alătura unui tur care va începe la ora 9 dimineața, din fața statuii poetului din Grădina Publică. Mai multe detalii despre stațiile turului, aflați aici.

 

# La o cafea cu un diplomat – Andrei Popov, ex-ambasador al Republicii Moldova

Asociația Tinerilor Diplomați vă invită la o nouă ediție “La o cafea cu un diplomat ”. Oaspetele evenimentului va fi Andrei Popov, ex-ambasadorul Republicii Moldova în Austria şi prin cumul în Slovacia, ex-viceministru de Externe, deținătorul gradului de ambasador extraordinar și plenipotențiar. Evenimentul se va baza pe o serie de întrebări-răspunsuri și pe dialog între participanți și invitat. Dacă doriți să participați, trebuie să completați un formular de înregistrare.

Evenimentul va avea loc la Kimbo Coffee, începând cu ora 16.00. Urmăriți aici detaliile.

#Joc intelectual EPIQ 8.7

Jocul intelectual EPIQ este un concurs de tip Quiz. Jocul va avea loc la Andy’s Pizza de pe str. Armenească 45 (Chișinău, sect. Centru, str. Armenească intersecție cu str. Veronica Micle), începând cu ora 19.00.

Taxe de participare:
50 lei/ jucător
25 lei/ student sau elev
Primul joc este gratuit pentru echipele noi (cu majoritate de jucători noi).

Înregistrarea echipelor  se face la următorul link: http://epiq.md/games/EPIQ-87/60.

Jocul intelectual EPIQ este un proiect comun realizat de Clubul Moldovenesc de Jocuri Intelectuale și Asociația de Jocuri Intelectuale din Republica Moldova.

Detalii despre eveniment aflați aici.

 

# Cu ce se mănâncă EcoRun Moeciu și Transylvania100k

Evenimentul este dedicat celor interesați de cursele de alergat Salomon EcoRun Moieciu și Transylvania 100k/80k/50k/30k/20k. Începând cu ora 18.30, la Tucano Coffee Brasil, organizatorii acestor curse vor intra în direct cu alergătorii Run Moldova. La eveniment vor fi și alergători moldoveni care au savurat deja aceste curse și care pot oferi detalii entuziaștilor. Urmăriți aici evenimentul.

 

# Spectacolul „Cutia Neagră”

Teatrul Geneza Art vă invită, începând cu ora 19.00, să vizionați „Cutia Neagră”, un spectacol autentic, despre influența, dependența și obsesia erei digitale, în lumea morală și spirituală a oamenilor acestui secol. Spectacolul se axează pe situații spontane care provoacă discuții controversate, demască spațiul electronic în care fiecare și-a creat universul său. Detalii despre spectacol aflați aici.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente