Critici dure asupra IGP-ului, după o postare pe Facebook: „Tentativă de umor de la poliția Republicii Moldova”

Critici dure asupra IGP-ului, după ce aceștia au plasat o fotografie pe pagina de Facebook a instituției. În imagine sunt reprezentate mai multe ouă de paști, care sunt personificate ca fiind polițiști, iar pe cealaltă parte – protestatari.

Foto: UNIMEDIA

Deputatul din partea Blocului ACUM, Dumitru Alaiba, a catalogat această imagine ca fiind „Tentativă de umor de la poliția Republicii Moldova”.

IGP / Sursa:IGP

„Bâta împotriva telefonului mobil. Şi invitație la ciocnit. Aşa glume o fi pe placul lui Jizdan, dar cu siguranță nu pe placul cetățeanului paşnic. Am protestat nu o dată, înconjurat de mascați în uniforme negre şi o să o mai fac de oricâte ori va fi nevoie. Voi fi în stradă de fiecare dată acest stat va comite abuzuri împotriva propriilor cetățeni. Dar nimic distractiv în asta nu e. Şi nici nostim. Dragă admin, dacă nu ai umor - nu fă glume. Nu la toți le e dat. Unii ştiu să dea cu bâta, alții ştiu să facă glume cu gust. Lucrul tău, dragă admin, este să intimidezi online. Azi ți-ai îndeplinit sarcina camuflat într-o "glumiță"”, conchis Alaiba într-o altă postare pe pagina sa de Facebook.

De asemenea, alți internauți s-au arătat indignați de această postare de pe pagina IGP. Aceștia au plasat mai multe comentarii, prin care își manifestă nemulțumirea.

IGP / Sursa:IGP
IGP / Sursa:IGP


Pub