image
Sursa foto: captură video

Andrei Năstase, mesaj de Paști alături de fetița sa: Vă doresc liniște și bucurie alături de cei dragi // VIDEO

Președintele Platformei DA, Andrei Năstase, a transmis un mesaj de felicitare cu ocazia sfintelor sărbători de Paști tuturor cetățenilor Republicii Moldova. Copreședintele blocului ACUM apare într-o transmisiune live pe Facebook, alături de fetița sa.

„Dragi prieteni, în aceste zile luminoase, când Învierea Domnului sună în clopotele speranţei şi ale vieţii veşnice, personal, dar şi în numele Platformei Demnitate si Adevăr, Vă felicit călduros cu ocazia Sfintelor Sărbători de Paşte. Vă doresc din suflet ca sărbătoarea Învierii Domnului să Vă găsească în spiritul toleranţei, concordiei și dragostei, în linişte şi bucurie alături de familiile Dvs, alături de toţi cei dragi, împăcaţi şi încrezători într-un viitor mai bun. Vă urez bunăstare, bună înțelegere, lumină şi pace tuturor, credinţă de neclintit în Domnul nostru Isus Hristos, care a biruit moartea, călăuzindu-ne pe calea Demnităţii şi Adevărului”, spune Andrei Năstase.

„Suntem obligați ca, asemeni Lui, să parcurgem cu dârzenie și cu deplină demnitate perioada grea prin care trece țara noastră și oamenii ei de acasă sau din lumea mare. E nevoie, bineînțeles, de multă muncă și daruire de sine, e nevoie de răbdare și înțelepciune, de voință și cutezanță, de mult curaj pentru a fauri un viitor senin copiilor și nepoților noştri. Se poate? DA! Se poate! Am certitudea că, împreună, neapărat vom reuşi! Paste fericit tuturor! Hristos a înviat!”, conchide liderul Platformei DA.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: