Johnny Depp își face planuri de căsătorie cu o rusoaică, mai tânără cu 35 de ani decât el

Johnny Depp abia ce a ieșit dintr-o căsnicie care era să-l coste carieră, că deja se gândește la însurătoare. De data aceasta, aleasa inimii lui e brunetă, are în jur de 20 de ani și e dansatoare, scrie tabu.ro.

Foto: The Hollywood Unlocked

Polina Glen e din St. Petersburg și l-a cunoscut pe Depp (55 de ani) la o petrecere în Los Angeles, anul trecut. „Polina şi Johnny s-au cunoscut la o petrecere în Los Angeles. Ea primeşte invitaţii la o mulţime de evenimente, este dansatoare şi o femeie foarte frumoasă. Când s-au întâlnit, ea nu ştia cine este el, în realitate, starurile arată diferit faţă de felul în care arată pe marele ecran”, a spus un apropiat al dansatoarei de nici 25 de ani.

Circulă zvonuri că frumoasa rusoaică s-a mutat deja în casa actorului american, din Sunset Boulevard, California, SUA. De altfel, ea este cea care a dat în vileag planurile de căsătorie ale starului din Pirații din Caraibe, potrivit contactmusic.net.

Cu ceva timp în urmă, Johnny Depp a fost surprins în ipostaze romantice cu „o femeie misterioasă“ într-un hotel din Belgrad, Serbia. Această femeie era nimeni alta decât Polina. Au fost fotografiați şi în mai 2018, în timp ce actorul se afla în turneu în Moscova, alături de trupa sa, The Hollywood Vampires.


Pub