O stație din Chișinău a fost dărâmată după ce un troleibuz a intrat în ea

PE SCURT

Un troleibuz a ajuns într-o stație din Chișinău și a distrus-o după ce s-a defectat frâna acestuia. Potrivit organelor de poliție, nu există victime.

PE LUNG

Troleibuzul de pe ruta nr. 4 din Chișinău a intrat, la propriu, într-o stație de pe strada Negruzzi. Potrivit newsmaker.md, șoferul de 39 de ani a încercat să frâneze, însă nu a reușit. De urgență, bărbatul a rotit volanul la dreapta, intrând în stație. Acesta a încercat să evite ciocnirea cu troleibuzul aflat deja la stație sau mașinile care circulau pe partea stângă.

https://www.facebook.com/roman.andriiv.3/posts/1291513807663986

Mai mult, la Spitalul de Urgență a ajuns o tânără în vârstă de 27 de ani. Conform spuselor purtătoarei de cuvânt a instituției, Cristina Gorea, se investighează starea de sănătate a femeii și ulterior vor fi emise rezultatele. Cu toate acestea, victima nu a suferit traume fizice, ci doar o sperietură zdravănă. Poliția investighează circumstanțele producerii accidentului.

Din 2016 scriu despre drepturile femeilor, violența domestică și hărțuire sexuală. Apoi mă concentrez pe democrația locală, reforma administrației publice și pe cum oamenii din sate pot avea condiții mai bune de trai. Îmi pun întrebări despre ce ne doare pe noi, ce iubim și ce ne face mai puternici, iar răspunsurile le găsesc în istoriile umane care apar pe Moldova.org.

Preluarea textelor de pe Moldova.org se realizează doar în limita maximă de 2000 de semne, cu 2 link-uri directe spre articolul citat în prima și ultima propoziție a fragmentului preluat. Fotografiile/infograficele de pe platforma moldova.org pot fi preluate în număr de maxim 2 bucăți per material și doar cu menționarea Moldova.org și numele autorului/autoarei.