Actorul care-l joacă pe Podrick Payne spune că ar fi fost hărțuit sexual de fani

podrick

Actorul scoţian Daniel Portman, cunoscut pentru rolul Podrick Payne din serialul de succes „Urzeala tronurilor/ Game of Thrones”, a mărturisit că a fost hărţuit sexual de mai mulţi fani, potrivit voici.fr citat de Mediafax.

De-a lungul serialului, personajul Podrick Payne se dovedeşte la fel de dotat în pat, ca şi pe câmpul de luptă. Reputaţia de bun amant a personajului său i-a adus însă probleme actorului Daniel Portman în viaţa personală.

Într-un interviu pentru publicaţia Esquire, actorul în vârstă de 27 de ani a mărturisit că mai multe admiratoare ale serialului produs de HBO au mers atât de departe încât să îl confunde cu personajul său.

„M-au atins (în zonele intime, n.r.) de mai multe ori… femei mai în vârstă. Ce poţi face? Evident le spui să nu facă asta”, a declarat actorul.

„În epoca noastră, ai spune că oamenii sunt capabili să separe realitatea de ficţiune. Este ceva dezagreabil, dar, ştiţi, oamenii sunt nebuni. Bineînţeles că nu este grozav”, a mai declarat acesta.

Cel de-al optulea şi ultim sezon al producţiei a debutat pe 14 aprilie, iar episodul final va fi difuzat pe 19 mai.

Încă de la lansare, în 2011, „Urzeala Tronurilor” a devenit un fenomen global şi cel mai iubit serial din istoria HBO. „Game of Thrones” a primit de-a lungul timpului foarte multe premii, inclusiv 47 de Primetime Emmy, cinci trofee din partea Sindicatului actorilor americani şi un Peabody Award.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente