image
Sursa foto: Getty Images

Massimiliano Allegri, pe picior de plecare de la Juventus: Ce nume mare îi poate lua locul; Anunțul făcut în Italia

Italienii anunță marea mutare pe care o pregătește Juventus. După eliminarea neașteptată din sferturile Champions League, Massimiliano Allegri este la un pas să se despartă de ”Bătrâna Doamnă”, chiar dacă tocmai a cucerit cel de-al 8-lea titlul consecutiv în Serie A.

Acesta ar urma să fie înlocuit de Pep Guardiola. Italienii de la Il Giornale, citați de Mondo Napoli, anunță că șefii de la Juventus se gândesc la o despărțire de Max Allegri, iar principalul favorit să-i ia locul pe banca tehnică a campioanei Italiei este nimeni altul decât Pep Guardiola, actualul tehnician al celor de la Manchester City. Spaniolul pare tentat de o experiență în Serie A și de faptul că-l va putea antrena și pe Ronaldo, după ce l-a avut sub comanda sa pe Messi.

Nu este pentru prima dată când numele lui Guardiola este vehiculat pentru a prelua banca tehnică a celor de la Juventus. În urmă cu aproximativ două luni tot presa din Italia a anunțat că Pep s-ar fi înțeles deja cu Juve, informație infirmată ulterior de Guardiola.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: