Aștepți ordinul pentru cetățenia română? Pe site-ul ANC au loc lucrări de mentenanță

Mai mulți cetățeni moldoveni care au depus actele pentru obținerea cetățeniei române și așteaptă emiterea ordinului de către Autoritatea Națională pentru Cetățenie spun că de o săptămână nu pot accesa site-ul cetatenie.just.ro. ANC a emis o notă informativă prin care anunță că timp de două săptămâni, pe site vor avea loc lucrări tehnice de mentenanță.

Foto: justconsult.ro

„Vă aducem la cunoștință că în perioada 19.04.2019 – 06.05.2019, se efectuează lucrări tehnice de mentenanță la site-ul instituției, fiind posibile dificultăți tehnice în accesarea acestuia. În acest sens, ne cerem scuze pentru neplăcerile cauzate în utilizarea site-ului”, a anunțat Autoritatea Națională pentru Cetățenie pe pagina sa de Facebook.

ANC / Sursa:captură

Pe site-ul ANC poate fi văzută informația privind stadiul propriului dosar de cetăţenie, în baza numărului dosarului eliberat la depunerea actelor, printre care data înregistrării cererii, termenul viitor sau numărul şi data ordinului prin care a fost aprobată sau respinsă cererea de acordare sau redobândire a cetăţeniei române.

Menționăm că cererile pentru solicitarea redobândirii cetățeniei române „se pot depune în intervalul zilnic de luni până joi între orele 8:00-16:30, respectiv în zilele de vineri între orele 8:00-14:00, atât la sediul central cât și la birourile teritoriale ale ANC.


Pub