(video) Un vlogger american, impresionat de muzica artiștilor din Moldova: „Îmi place a naibii de mult!”

Da, în Moldova artiștii fac hit-uri. Da, muzica noastră este bună și este apreciată chiar și peste ocean - un exemplu ne aduce un vlogger american, care s-a arătat foarte încântat de muzica din Moldova, scrie Altfel.md.

Foto: Brian Velez/Youtube

Brian Velez este un vlogger în vârstă de 24 de ani, originar din Miami, Florida și are peste 112 mii de foloweri la canalul său de Youtube. În fiecare episod publicat, Brian prezintă de fiecare dată o țară nouă, fie că a vizitat-o, ori nu, și descoperă alături de fanii săi muzica locală.

În cel mai recent material publicat pe contul său de Youtube, Brian comenetează muzica moldovenească, iar artiștii care i-au atras atenția în mod special sunt Carla's Dreams cu piesa „Acele”, Cleopatra Stratan cu hit-ul „Te las cu inima” și duetul Loredana și Zdob și Zdub.

Cu toate că nu înțelege nici o boabă din texte și a schimonosit cuvintele, Brian Velez a recunoscut că este pur și simplu încântat de muzica din Moldova.

Despre Carla's Dreams, Brian a spus că îi place foarte mult contrastul dintre voce și chitară. Consideră că muzica lor îți taie respirația și a recunoscut că este îndrăgostit nebunește de videoclipurile și muzica Carla's Dreams.

Cleopatra Stratan a fost prezentată de vloggerul american ca un adevărat fenomen, o tânără foarte talentată și cu o voce matură. Mai mult, el a numit-o „Justin Bieber de Moldova”!

Nu a scăpat de comentariile vloggerului nici duetul Zdob și Zdub & Loredana cu melodia „La cârciuma de la drum”. Niște frământări de limbă nu l-au împiedicat să aprecieze pozitiv muzica artiștilor, care, în opinia lui, sună pur și simplu fantastic!


Pub