02:56:27 25.04.2024
Stiri

Ultima fotografie cu cei trei copii ai miliardarului Asos, Anders Povlsen, uciși în Sri Lanka

Știri 26.04.2019 07:30 Vizualizări2583 Autor: Ziarul National


Ultima fotografie cu cei trei copii ai miliardarului Asos, Anders Povlsen, uciși în Sri Lanka

Miliardarul Asos, Anders Povslen (46 de ani), se afla în Sri Lanka la momentul atacurilor teroriste care au ucis peste 350 de oameni, în ziua Paștelui Catolic. Trei din cei patru copii ai celui mai bogat om din Danemarca au fost uciși în atentate.

Miliardarul Anders Povlsen a fost întotdeauna foarte discret în ceea ce privește familia lui și niciodată nu a dat detalii despre copiii lui, nici măcar vârsta lor. Tot ce se știe în mod public este numele lor: Agnes, Alma, Astrid și Alfred. Pe 21 aprilie, în timp ce se afla la un hotel de lux din Colombo, trei dintre copiii patronului Asos au fost uciși în atentatele care au îndoliat Sri Lanka. Cu doar câteva zile înainte de tragedie, pe contul de Instagram al unuia dintre copii a fost postată o fotografie din vacanță, care ulterior a fost scoasă, imediat după ce informația dispariției lor a fost făcută publică.

Aceasta este ultima fotografie cu copiii lui Anders Povlsen. Foto: Instagram

Miliardarul Anders Povlsen nu a vrut să divulge numele copiilor care au murit în atentatele din Sri Lanka. Un purtător de cuvânt al acestuia a confirmat informația.

„Pot confirma că trei copii au fost ucişi. Nu avem alte comentarii şi vă rog să respectaţi dreptul la intimitate al familiei în aceste momente”, a declarat purtătorul de cuvânt. Anders Povlsen a refuzat să divulge indentitateac copiilor. De asemenea, el nu a precizat dacă se afla în vacanță și cu alte rude, la momentul tragediei din Colombo. Miliardarul și copiii lui se aflau în vizită în Sri Lanka cu ocazia Sărbătorilor Pascale.

Ce avere are Anders Povlsen, patronul Asos

Anders Povlsen este cel mai bogat om din Danemarca. Averea sa a fost estimată la 7,9 miliarde de dolari, potrivit informațiilor făcute publice de Forbs. Miliardarul și soția lui, Anne Storm Pedersen, dețin aproximativ 80.000 de hectare de pământ în Scoția și militează pentru protejarea zonei și prezervarea acesteia.

Anders Holch Povlsen deţine lanţul internaţional de îmbrăcăminte Bestseller, fiind, de asemenea, cel mai mare acţionar unic al companiei de retail online de îmbrăcăminte şi cosmetice Asos.


Stiri relevante
Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
22.04.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Mercenarii lui Șor ș...

20.04.2024 20:07 Ziarul National Nicolae Enciu // Basarabia sub teroar...

19.04.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Despărțirea apelor p...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md