/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 791: Flăcări în Smolensk și 1,5 miliarde de euro de la UE. Unul dintre cei mai bogați ruși, arestat

/VIDEO/ Forfotă la Autogara de Nord! Cu gențile pline, moldovenii revin în satele de baștină

missing
26 aprilie 2019, ora 18:30

Aglomerație și la Gara de Nord. Cu gențile pline, abia de le mai țin în mâini, moldovenii, rând pe rând, se întorc acasă, în sate. Pentru ca numărul pasagerilor a crescut în aceste zile, administratorii au adăugat vehicule suplimentare pe rute.

La autogară am întâlnit o femeie care ținea drumul spre satul Scorțeni, raionul Telenești. A venit în Capitală pentru a-i transmite soțului, plecat peste hotare, un colet cu produse alimentare: „Am transmis o geantă soțului, pentru că este în străinătate și acum plecăm acasă, să ne pregătim și noi repede”.

Pentru că au vacanță, studenții se întorc acasă. Sărbătorile de Paște se petrec în familie, ne-au spus ei: „Întâi o să mergem în ospeție, la bunelu, la bunica”, ne-a spus un tânăr.

Șoferii în schimb încă au nu timp de sărbătoare. Din cauza numărului în creștere al călătorilor, vor face mai multe rute: „Vedeți că fluxul este, nu-i chiar mare, nu-i prea tare abundent, dar câte un pic. Dacă o să mai fie necesitatea și o să mai fie mulți călători, e clar că vom pune mai multe”, ne spune un șofer.

Din spusele șoferilor, mâine ar putea să fie și mai multi pasageri. Cele mai solicitate curse spre raioanele de nord sunt către Bălți și Edineț.

REPORTER: VALERIA VORONIN

IMAGINE: OLEG COZLOV

 

 

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram