‹ adv ›
‹ adv ›
‹ adv ›
miercuri, 17 aprilie, 2024
20 C
Chișinău
‹ adv ›
HomepageȘtiriSfecla roșie - tot mai puțină. În Ucraina, Rusia și Polonia prețurile cresc continuu...

Sfecla roșie – tot mai puțină. În Ucraina, Rusia și Polonia prețurile cresc continuu din cauza lipsei ofertei

‹ adv ›

Comentarii

‹ adv ›

Oferta de sfeclă roșie de calitate bună și standard este în declin continuu în Ucraina. Iar achiziționarea unui lot mare de sfecla pe piața ucraineană devine tot mai dificilă. Deja, lanțurile de supermarketuri și companiile angro raportează o insuficiență a acestor produse, care nu este atât de ușor acoperit, scrie East-fruit.

Pe fondul situației respective, producătorii de sfeclă au început să crească activ prețurile de vânzare pentru acest produs. Astfel, sfeclă roșie merge la vânzare cu 10-15 grivne/kg (0,37-0,56 dolari/kg), care este în medie cu 25% mai mult decât prețurile de comercializare din săptămâna trecută.

La moment, prețul pentru sfecla roșie în Ucraina este în medie de două ori mai mare decât la sfârșitul lunii aprilie a anului trecut. Mai mult, majoritatea actorilor de pe piață sunt de acord că prețurile vor crește și în continuare.

De asemenea, în această săptămână, prețul pentru sfeclă a crescut în Polonia și Rusia. La moment, un kilogram de sfeclă roșie atât în Rusia, cât și în Polonia, poate fi cumpărat cu prețul de circa 0,17-0,28 dolari/kg și respectiv 0,21-0,26 dolari/kg. Iar pentru următoarele zile, la fel, se prevăd majorări de prețuri.

‹ adv ›

Advertoriale

‹ adv ›
‹ adv ›

Comentează

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

‹ adv ›

Recomandate

‹ adv ›

Recomandate

‹ adv ›