image
Sursa foto: Instagram

Cristiano Ronaldo, escapadă romantică în Taj Mahal-ul Mediteranei, unde s-a filmat Game of Thrones: Câți bani a cheltuit

Cristiano Ronaldo a dus-o pe partenera sa, Georgina Rodriguez, într-o excursie romantică în Croația, la Dubrovnik. Starul lui Juventus a zburat cu avionul personal până pe coasta dalmată, unde a petrecut trei zile de vis în cea mai luxoasă vilă de pe malul Adriaticei.

Locația este una istorică, se numește Seherezada, are 5 dormitoare de lux, cu tavane înalte, o piscină, plajă privată, jacuzzi și room service personal, iar închirierea sa a costat 7.000 de euro pe zi. Potrivit publicației Mirror, care citează El Mundo Deportivo, pe lângă costurile de cazare, Ronaldo a mai cheltuit în jur de 20.000 de euro în extravaganta excursie.

În mod normal, vila este folosită de cuplurile înstărite pentru nunți de lux.

Cei doi au închiriat și mijloace de transport pentru a merge și a degusta bucate tradiționale din bucătăria locală, vizitând insula Lopud, cu peisaje superbe. După ce a luat masa, Ronaldo a pozat cu stafful din acel local.

În cea de-a doua noapte, Ronaldo și Georgina au luat masa la un restaurant de 5 stele Michelin, din Dubrovnik, unde un meniu costă 100 de lire sterline de persoană. Potrivit sursei citate, doar transportul a costat 2.000 de euro.

Cristiano Ronaldo și Georgina Rodriguez nu au făcut prea mare "tam-tam" pe rețelele de socializare din această excursie, cu toate că Georgina s-a "tăguit" în Croația și a postat pe Instagram o singură fotografie, îmbrăcată într-un costum semnat de Roberto Cavalli, pe o scară de lemn.

Și Ronaldo a postat o singură poză în timp ce se afla la plajă, etalându-și din nou musculatura perfect definită.

Noutăţile partenerilor

comentarii: