image
Sursa foto: Jurnal.md

UPDATE: Alerta cu bombă de la Curtea de Apel Chișinău a fost FALSĂ

UPDATE 12:15: După verificările minuțioase în sediul instituției nu s-au depistat obiecte suspecte. Astfel, alarma a fost declarată falsă. Forțele de ordine interprind măsurile necesare pentru a identifica bărbatul care a sunat la 112. Dacă va fi găsit vinovat, individul riscă o amendă usturătoare.

____________

Activitatea Curții de Apel Chișinău este întreruptă la această oră după ce un bărbat, deocamdată neidentificat, a sunat în jurul orei 09.00, la 112, și a anunțat că în incinta instituției este un obiect explozibil.

Ofițerul de presă al Direcției de poliție a municipiului Chișinău, Natalia Stati, a declarat pentru Jurnal.md că în prezent oamenii legii sunt la fața locului și efectuează cercetări.

Zona este încercuită, toți angajații și vizitatorii instituției au fost evacuați.

Curtea de Apel a fost ținta unei alerte cu bombă și la începutul săptămânii trecute. După câteva ore de verificări aceasta a fost declarată falsă, iar autorul nu este identificat încă.

Potrivit Codului Penal, autorii alertelor false cu bombă riscă amendă de la 550 la 850 de unități convenționale, muncă neremunerată în folosul comunității de la 180 la 240 de ore sau până la doi ani de închisoare.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: