(foto) LUMMA Design consideră că noul G-Class trebuie să aibă şase terminaţii de eşapament în loc de patru

De peste 30 de ani acum, atelierul LUMMA Design din sudul Germaniei a fost pentru crearea unor modificări de talie premium absolută pentru maşini. Fondatorul Horst Lumma și echipa sa de specialiști cu înaltă calificare sunt cei la care apelează cei mai exigenți clienţi din întreaga lume.

Foto: lumma-design.com

În special atunci când vine vorba de modificarea unor automobile de clasă premium sau de lux, proprietarii de SUV-uri de înaltă calitate au încredere în măiestria, priceperea şi designul deosebit pe care îl inventează atelierul pentru proiectele sale. Horst Lumma își folosește creativitatea pentru a reda o prezență și caracter mai mare şi foarte special maşinilor care ajung în mâinile sale.

În fruntea acestor programe de tuning sunt, în general, modificări vizuale, care subliniază caracterul exclusiv al vehiculelor. Îmbunătățiri de performanță și o selecție fină de jante din aliaj completează gama de produse. Specialiștii din Winterlingen au urmat această cale şi cu programul nou LUMMA CLR G770 creat pentru Mercedes-AMG G 63, aplicabil şi pentru G 500. Citeşte continuarea pe AutoBlog.MD


Pub