Ruslan Codreanu, despre fenomenul „Chirtoacă e de vină”: „În fiecare literă și groapă din oraș e adevăr”

Primarul interimar al capitalei, Ruslan Codreanu, susține că fenomenul „Chirtoacă e de vină”, creat pe timpul când Dorin Chirtoacă a fost la cârma Chișinăului, este „un adevăr în fiecare literă și groapă din oraș”. Codreanu a mai adăugat că timp de 10 ani orașul nu s-a dezvoltat și se datorează fostei conduceri.

Foto: UNIMEDIA

Fiind întrebat dacă îl va susține pe Dorin Chirtoacă la următoarele alegeri locale, Codreanu a răspuns categoric „Nu”.

„Nu. Eu nu am decât să-l felicit pentru curaj și să-i urez succes în campanie electorală. Eu cred că Chirtoacă a avut votul de încredere al cetățenilor, dar a demonstrat un eșec total. „Chirtoacă e de vină” - în fiecare literă și groapă de oraș e adevărat”, a declarat primarul interimar al capitalei, Ruslan Codreanu, în cadrul emisiunii „Puterea a Patra” de la N4.

De asemenea, Codreanu a mai adăugat că nu este decis dacă va candida la alegerile pentru funcția de primar al capitalei. Iar motivul pentru care este activ în ultima perioadă, unde mai multe voci susțin că se pregătește de alegerile locale, edilul a negat acest fapt.

„Eu nu știu dacă voi candida, nu am luat o decizie finală. Se aventurează mulți în campanie electorală, dar ulterior nimic nu se rezolvă. Eu cred că e timpul să se discute despre un oraș ca și capitală europeană. Și se vede după oameni, turiști, afaceri. Iar dacă fac anunț la presă că merg să acopăr un șantier de lucru, presa poate să nu vină, iar unicul canal prin care pot să comunic rămâne facebook-ul. Iar ceea ce ați observat că sunt activ în ultima perioadă este pentru că realizăm bugetul”, a mai adăugat Codreanu.


Pub